Friday, March 2, 2012

Sayang Maira

hai guys, :) assalamualaikumm .. da lame aku x update.. buzy ngn skola punye hal :'(.. hari ni aq nak ckap tntng someone yang aku mmg btol2 syg dia.. dia da bnyak tolong aq time susah :D .. aq ase klaw dy x de maybe aq x kan berubah tok jadi insan yang baek.... terime kasih maira..  aq x kan sempurne kalaw maira xde brsame aq.. aq harap jodoh kami berkekalan.. aminn.. :) hehe..

tapi x setiap hari akan alwez happy.. kadang2 gadoh gak.. sedangkan lida trgigit.. ni kan plak percakapan..biasenye kiteorang gado sebab org laen.. bile da sayang msti jelez.. aq ase untung sgt bila dy jelez dgn aku :)  sbb aku tawu jelez 2 tande dy sayang kan aq.. <3 maira.. walaupun dia jauh, tapi aq tetap rase dy dekat dgn aku.. terus terang aku ckap yg dalam dunia ni mmg bnyak pmpuan yang lawa.. tapi bagi hati dan mata aku, dia la yg paling sempurne sekali.. maira, kalaw sy ad bwt silap, cepat2 la mara.. jgn simpan2... t sakit  hati plak hehehe :p

tapi kalaw kite trpisa nanti, jangan lupekan aq plak.. aq x kan sesekali lupekan ko.. pngorbanan maira akan selalu abang ingat.. bila maira jauh, aku msti selalu sebut nama dia.. kadang2 sampai mmbe aq da boring.. hahaha.. maaf la.. aq sayang dia tersangat2..hanya tuhan je tawu betapa sayang nye aq dkat dia.. semoga nanti lulus dalam exam yg da dkat ni... aq x mcg sbb xnak gngu maira blajar.. bukan da x syg.. nanti abg text malam2 ye.. kbai :D

No comments: